Comunicate de presă

Programul de internship derulat de Rompetrol, la final

Postat la 01 octombrie 2020, ora 15 00

Programul de internship „Pregătit pentru Carieră”, derulat de KMG International (Rompetrol) şi ajuns la cea de-a XX-a ediţie, a fost finalizat în cadrul unei gale online. Astfel, 55 de studenţi şi proaspăt absolvenţi au trecut printr-un program menit să îi dezvolte profesional pentru o carieră în industria prelucrării produselor petroliere.

Citește mai mult

Contract semnat pentru construcţia noii centrale în cogenerare de la Petromidia

Postat la 19 august 2020, ora 17 00

Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR) a semnat astăzi cu firma Calik Enerji (Turcia) contractul EPC (Engineering, Procurement and Construction) pentru construirea la cheie a centralei de cogenerare de pe platforma Petromidia.

Citește mai mult

Continuăm programul de internship „Pregătit pentru Carieră”

Postat la 03 august 2020, ora 14 00

KMG International (Rompetrol) a lansat a XX-a ediţie a programului de internship „Pregătit pentru Carieră”, destinat tinerilor care doresc să urmeze o carieră în industria de petrol şi gaze.

Citește mai mult

Rompetrol continuă să susţină sistemul medical din România

Postat la 10 aprilie 2020, ora 12 00

KMG International, sub brandul Rompetrol, va achiziţiona în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România o unitate mobilă de terapie intensivă cu 12 paturi, în valoare de 264.930 USD, ce va fi donată Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), ca parte a rezervei strategice pentru protecţie civilă, urmând a fi utilizată pe durata pandemiei pentru asigurarea suportului rapid acolo unde va fi cea mai mare nevoie.

Citește mai mult