Descrierea Societății
ROMINSERV este o societate lider al industriei de profil din România specializată în integrarea proiectelor industriale, mentenanței industriale, modernizărilor tehnologice si serviciilor de management fiind capabilă să furnizeze clienților săi soluții profesionale integrate.

PetromidiaFurnizor de soluții

Soluții inteligente, o echipă de experți și strategii de proiect optime
Petromidia Antreprenor de Proiecte la cheie

Proiecte de investiții în domeniul petrolier prin servicii specializate de Management de Proiect în pachete EPC sau EPCM
Petromidia Antreprenor de Mentenanța

Mentenanța instalații, revizii generale și opriri tehnologice, modernizări si tehnologizări.

Misiune, Viziune, Valori

Misiunea noastră

Să fim o alternativă viabilă din punct de vedere financiar și operațional la sistemele tradiționale de execuție a proiectelor de investii, mentenanță, lucrări de dezvoltare și modernizare.

Viziunea noastră

O organizație de management al proiectelor industriale, orientata să furnizeze soluții inginerești solide, personalizate și de înaltă calitate.

Valorile noastre

Etica în afaceri si Profesionalismul, rezultat al Integrității si Respectului față de parteneri, generează Calitate si Satisfacția Clienților, si ne impun o îmbunătățire continuă.

Echipa noastrăSuntem o companie în care recrutarea eficientă, performanța si talentul angajaților sunt considerate elemente de plus valoare.

Prin promovarea unei culturi sănătoase  am reușit ca peste 55% din forța de muncă să fie în serviciul societății de peste 15 ani, arătând stabilitate si sănătate.


 

Rominserv în cifre

1974

Anul începutului

2001

Înființare

2 Decembrie

Zi aniversară

158 mil USD

Cifră de afaceri medie

620

Angajați

96,93%

Disponibilitate mecanică în Petromidia

peste 1 miliard USD

Proiecte finalizate

Calitatea și SSM

Fiind o societate ce integrează serviciile industriale, mentenanța, managementul de proiect si modernizările tehnologice ROMINSERV menține un Sistem Integrat de Management care implică o preocupare continuă pentru Calitate, Sănătate, Securitate și Mediu.

Aliniată la standardele BAT (Best Available Technologies), Petromidia este prima rafinărie romanească care s-a aliniat cu succes la reglementările europene de mediu și standardele de calitate a carburanților.

Certificări

  • Sistem de control al calității certificat de DNV-GL conform cerințelor standardului ISO:9001:2015
  • Sistem de management al mediului certificat de DNV-GL conform cerințelor standardului ISO:14001:2015
  • Sistem de Sănătate și Securitate Ocupațională certificat de DNV-GL conform cerințelor standardului ISO:45001:2018
  • Sistem de Management al Energiei certificat de DNV-GL conform cerințelor standardului ISO 50001:2011

Istoria companiei

Începutul Rominserv

Istoria ROMINSERV începe în 1974 când statul Român a înființat societate ROMPETROL – Antreprenor român de proiecte la cheie pentru industria de Petrol și Gaze activând în piața internaționala: Orientul Mijlociu, Africa si fosta URSS.

Înființare

Rominserv a fost creată în 2001 având la bază departamentele de Construcții montaj și Contactare a ROMPETROL . Astăzi ROMINSERV este o companie românească de top dedicată integrării proiectelor de investiții, mentenanței industriale, serviciilor industriale, modernizărilor și dezvoltărilor tehnologice fiind capabilă de a furniza cu succes, clienților săi, soluții profesionale integrate.

Dezvoltare

Societatea noastră desfășoară un program de dezvoltare prin care se dorește câștigarea de clienți noi si diversificarea portofoliului de servicii în noi industrii, rafinării noi precum și în proiecte de infrastructură publică. Ca urmare a dezvoltării cu succes în Kazahstan începută în 2012, o etapă de dezvoltare organică a fost implementată vizând Kazahstanul si țările învecinate României cu scopul de a executa proiecte de investiții, mentenanță si servicii de consultanță.

Expansiune

Începând cu 2017, ROMINSERV a deschis o filială în Bulgaria si un birou permanent în Georgia.